Açıklama
ATAGO PAL-2 Dijital El Tipi Refraktometre
Reçel, marmelat, bal, jöle ve konsantre meyve suyu gibi yüksek konsantrasyonlardaki numunelerde Brix ölçümü için idealdir.. (45 ~ 93% Brix)
“Sıfırlama ayarı” (kalibrasyon) su ile yapılır. Kompakt ve taşıması ve kolaydır. Su rezistansı özelliğiyle dizayn edilmiştir. Sadece 3 saniyede Brix değerini (şeker içeriği/konsantrasyonu) ekrandan okuyabilirsiniz. Numune için 2-3 damla damlatmanız yeterlidir. Otomatik sıcaklık kompenzasyonu özelliği, ortam sıcaklığı ne olursa olsun, ölçüm değerlerini alabilmenizi sağlar. Dijital ekranlıdır, pil ile çalışır ve opsiyonel olarak kullanışlı taşıma çantası mevcuttur.